tisdag, juni 30, 2009

Inte så hemskt ändå

Det är superväder i Grenoble, och jag har t.o.m hunnit med att ta en gondoltur upp på ett berg här, med fantastisk utsikt över stan. Jobbet har också gått bra, och imorgon verkar inte vara så jobbig. Längtar dock hem och skulle hellre vilja vara hemma... Har försökt att äta så nyttigt det går, men det har inte varit lätt.

söndag, juni 28, 2009

Ångest...

Fatta vad jag inte vill åka till Frankrike imorgon. Sitter och skjuter upp packningen hela tiden, trots att jag vet att det inte hjälper. Längtar redan till jag ska komma hem igen.
Det är inte alltid kul att resa med jobbet...

fredag, juni 26, 2009

Känner mig gammal

Satt ute på krogen på after work med mina arbetskammrater, och plötsligt så blev de okontaktbara och dreglade lite. Det vissade sig att servetriserna hade glömt kjolarna hemma och endast hade toppar på sig... Och detta bara fortsatte. Det dök upp tjejer efter tjejer med minimalt med kläder på sig. Har det verkligen varit så längesedan jag var ute? Kände mig så gammal i min klänning som slutade precis över knäna. Samtidigt så kändes det mycket skönt!

Dålig bloggare

Jag har verkligen inte varit aktiv på bloggen nu på ett tag. Jag har heller inte besökt era bloggar så mycket, sorry.
Är i en liten svacka just nu, vilket inte är kul. Jag vet ju att det kommer bli bättre, men det gör ju inte det roligare just nu...

Jaaaaaaaaaa!

Ja denna veckan gick det ju MYCKET bättre! Jag gick ner det jag gick upp förra vecka plus 0,6kg till, alltså minus 2,5kg! Det känns super :) Har nu gått ner mer än 15kg i år, och det känns bra!
Är dock nervös, för jag ska till Frankrike nästa vecka igen...

torsdag, juni 18, 2009

Ajajajaj...

Eftersom jag imorgon inte kommer vara hemma så klev jag upp på vågen, usch :( Den vissade 1,9kg mer än vad jag vägde på Vikt Väktarna förra veckan, dock så är ju 0,4kg för att denna vågen väger mer men ändå...
Det var inte kalasen i helgen som gjorde att jag gick upp, för det vägde jag mig och kollade, det var maten i Schweiz och Franlrike...
Det blir ju inte bättre av att imorgon är det midsommar och då får jag ju äta vad jag vill.

lördag, juni 13, 2009

Pimp my laptop

Kunde inte motstå att köpa detta fodral till min dator! Det är ju helt underbart! Det fanns även i blått och svart, men det rosa var absolut det snyggaste :)

Lite stolt får man väl vara...

Jag är faktiskt lite stolt att jag lyckades uppnå mitt mål igår. Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte helt på det själv. Det bästa är nog att det inte har varit så svårt. Visst har jag haft cravings, men det har inte varit så farligt så att jag inte kunnat stå emot. Visar här resultatet av min viktnedgång; -14,5kg och -13cm i midjan.
Ja så nu är det bara att fortsätta på egen hand. Det blir vägning här hemma varje fredag. Näste vecka kommer inte bli så bra, för då övergår jag till hemmavågen som visade 0,4kg mer än Vikt Väktarevågen. Men det är ju bara första veckan det känns tråkigt.

fredag, juni 12, 2009

Yeeeeeessssss!

Jag lyckades!! :) Jag kommer precis från Vikt Väktarna och jag hade gått ner 2,7kg på två veckor. Detta var ju 0,4kg mer än vad som behövdes för att nå mitt mål, så jag är lycklig! Nu väntar två kalas i helgen och resa med jobbet till Frankrike/Schweiz nästa vecka, så då kommer jag relax min tuffa mathållning lite. Men annars ska jag bara tutta och köra vidare!

onsdag, juni 10, 2009

Spänningen är olidlig...

Nu är det ju snart dags för den sista invägningen på Vikt Väktarna på fredag. Och det är ju till dess jag vill ha uppnått mitt tuffa mål. Enligt smygvägningarna där hemma så är jag 0,2kg ifrån målet, och det är två dagar kvar... Chansen finns alltså. Men sedan är det ju inte samma vågar och det beror på vilka kläder jag har på mig etc. Dock så har det vissat sig att min våg hemma väger lite mer än den på Vikt Väktarna, så kanske kanske. Håll tummarna för mig!

måndag, juni 01, 2009

Spikmatta

Jag har inhandlat en spikmatta. Har hört så mycket snackat om sådana att jag kände jag var tvunngen att pröva. Den ska ju t.ex. vara bra för ryggont. Alla säger att det gör så extremt ont de första minuterna; och visst gjorde de ont men inte så som jag hade föreställt mig. Jag kunde ju ligga och läsa samtidigt. Det känns bra nu och jag har inte så ont i ryggen, vet dock inte om det överhuvudtaget har med spikmattan att göra, men ändå. Jag ska i alla fall ge mattan en riktig chans.