fredag, augusti 31, 2007

Grattis Adlibris!

Adlibris fyller 10 år och firar med att skänka bort 100000 exemplar av pocketboken Fantomerna av Klas Östergren helt. Det är bara att tacka och ta emot, jag beställer ju ofta därifrån.

Kräftor och rosèvin!!

Jag har idag ätit kräftor och druckit rosèvin, jag älskar kräftor och rosèvin! Frågan är varför jag inte har ättit kräftor innan? Detta måste jag råda bot på och äta mycket av nu, kanske när jag får besök nästa helg... Rosèvin däremot dricker jag ofta, lagom ofta. :P

torsdag, augusti 30, 2007

Kolla in!

Ni måste bara kolla in duktig Hanna som är med i Aftonbladet med sin make Micke!

onsdag, augusti 29, 2007

Tagit i tu med en annan ovana...

Jag har bitit på mina naglar i hela mitt liv... Har försökt att sluta ett par gånger men inte lyckats. Mycket pga att de har varit så mjuka så de har gått av och då har jag ju "varit tvunngen" att bita till dem och då börjat igen. Och ja jag har ju inte så stark karraktär heller, jag menar jag lät mig själv lägga på 40 extra kilo... Men nu så!! Jag har slutat bita och använder Depends nagelprodukter. De har gjort att mina naglar nu är mycket hårdare och bryts inte av så enkelt. Är så nöjd med mig själv, och trivs så med mina nagler. Får se hur långa jag vill ha dem nu, gillar ju inte för långa. Så nu undrar jag om ni vet något bra nagellack som sitter bra? De jag äger går av när jag pysslar och håller på, behöver ett mycket bra nagellack!

Update: Får tillägga att min naglar inte är så vackra just nu med vita missfärgningar på dem och nyligen insmord nagelolja under dem. Men tänk hur snygga de kommer att bli...

Lite inköp...

Har fått en beställning från Ellos med lite kläder. En topp med ett slipsmönster som jag tyckte var rolig (snygg med en väst till), en stickad blå klänning (kommer vara snygg med svarta stövlar) och ett par konjakfärgade ridstövlar. Med i beställningen fanns även ett nytt träningsset, så nu känner jag mig ännu mer peppa att börja träna. Ska snart köpa ett nytt gymkort, det ska bli kul!

Neeeeeeej!

Nej nu har vi fått ytterligare två fjärdeplaceringar, det är inte sant... :( Jag har fällt en och annan tår, speciellt när Susanna Kallur sprang sitt fantastiska lopp och endast blev fyra.
Ja ja nu är det väl bara att glädjas för Johan Wissmans jättetid på 400 m, hoppas det går bra för honom i finalen.

tisdag, augusti 28, 2007

Rutiner!

I mitt försök att få ordentliga rutiner nu nästa vecka så har jag börjat göra matpaket. Både till lunch och till middag på kvällen när jag kommer hem döhungrig. Än så länge så har jag:
  • 7 pajer; med baccon, broccoli och kyckling "smak"
  • 6 portioner köttfärssås
  • 3 portioner korv stroganoff
Ska försöka att göra mer, så att jag verkligen inte kan skylla på att jag inte orkar laga mat utan måste köpa något onyttigt att äta istället!

Imponerande men lite retligt...

Mustafa Mohamed imponerade i finalen på 3 000 m hinder, och sprang enormt bra. Han kom på en fjärde plats, vilket är bra men lite retligt att vara precis utanför pallen...

Nytt jobb!

Ja på måndag så ska jag då äntligen börja på mitt nya jobb! Jag längtar och ser sååååå fram emot det. Det känns så konstigt när jag tänker att jag verkligen har varit arbetslös i 14 månader... Det är så lång tid. Och jag har verkligen legat på och letat efter ett jobb, jag trivs ju inte alls med att bara gå hemma jag är en alldeles för social människa. Men det är inte så lätt att hitta ett jobb, hur mycket politikerna än snackar om högkonjunktur. Det finns ju inte så många jobb som riktar sig till en disputerad fysiker... Och nej jag har inte varit petig jag har sökt många många civilingenjörsjobb, har ju även en sådan examen. Men har då fått en del svar om att jag varit överkvalificerad, vilket jag inte förstår det är väl helt upp till mig vilka jobb jag kan tänka mig...
Men nu har jag i alla fall ett jobb jag verkligen ville ha!

Ajaj...

Usch jag har verkligen inte koll på något när det gäller maten just nu. Förstår inte varför, jag vill ju så gärna men ack det hjälper inte alltid. Jag har nu i ett svagt tillfälle blandat ihop en negerbollssats (får man säga så?...), ni vet det som står på havregrynspaketet, och ätit upp degen. :(
Det känns som lösningen för mig är rutiner, och det är ju så svårt när man går hemma och är ledig... Så jag hoppas starkt på nästa vecka när jag börjar jobba, då ska det ju verkligen bli ordentliga rutiner!

Höst!

Nu är det höst... Lite ledsamt, men samtidigt så är ju hösten rätt mysig. Tänk en fin solig höst med många myskvällar. Det kan ju inte bli en regnig höst, för det är omöjligt att det finns något vatten kvar där uppe... I och med detta påstående så passar jag på och höstar till bloggen och byter foto på min profil! Känns även bra att definera något nytt så, för det ger mersmak för en nystart!

söndag, augusti 26, 2007

Mycket gjort!

Friidrotts-VM är mycket bra, för jag fått så mycket annat gjort! Det blir ju lite pauser här och där, och då har jag passat på att: städa lite, sorterar i badrumsskåpet, laga matlåder som blir bra när jag börjar jobba och en skön ansiktsbehandling! Och jag har faktiskt sett all friidrott under dagen, jag skipade dock denna natten. Hmmm kanske ska jag putsa fönsterna också...

Update I: Fönsterna i sovrummet är putsade! T.o.m det övre fönstret som inte går att öppna, så jag var tvunngen att halvt hänga utifrån fönstret för att putsa det på utsidan. Inte så jättekul när man bor på fjärde våningen...

Update II: De andra fönsterna får bli någon annan dag nästa vecka, det sänds ju inte friidrott på TV nu. ;)

VM-GULD!!!!!!!

Nu är det första VM-guldet bärgat! Grattis Carro! T.o.m så slog hon europarekordet, hon är bäst! Nu kan jag bara sitta och spekulera hur många fler medaljer det blir...

lördag, augusti 25, 2007

Friidrotts-VM har börjat!

Det var inte bara The Ark och pizza igår det var ju även start för friidrotts-VM! Så det har inte blivit så mycket sömn för mig inatt. Men det har det ju varit värt när man har fått se en sådan uppvisning av Carolina Klüft! Det har ju varit extra roligt när det även har gått bra för andra sjukampare, så att Carro får lite konkurrens och har någon att sporras emot. Det ska bli en mycket rolig vecka!

Ovan vid pizza

Igår innan The Ark konserten så var jag på Vespa och åt en pizza, för första gången sedan september ifjor. Den var mycket god speciellt med två glas vin till! Men det visade sig att jag inte längre är van vid så fet mat, för jag fick nämligen en inte så trevlig halsbränna efteråt... Får tillägg att trots pizzan var god så känner jag inte att jag måste ha pizza ofta nu, det kan dock bli någon annan gång jag är ute med vänner och äter.
Förresten så ska jag väl även nämna att jag även såg Melody Clubs konsert, som var på Stor Torget innan The Ark. De var också bra!

Fjärde och sista gången för i sommar!

Ja då har jag tillsammans med mer än 25 000 andra sett The Ark avsluta Malmö Festivalen. Så klart så var de ju fantastiska, och så var det så häftigt att det var så många där. Nu kan jag i alla fall lova att det inte blir flrr The Ark konserter, i alla fall inte i år. Får dock tillägga att jag inte ångrar en enda av dem jag har varit på!

Update: Tydligen så var det 30 000 personer på Stor Torget, det var i alla fall mycket mäktigt!

onsdag, augusti 22, 2007

Nytt album!

Moneybrother har idag släppt ett nytt album (Mount Pleasure), och det är jag ju tvunngen att ha! Jag tänkte dock att jag skulle köpa det på det billigaste stället denna gången, så det blev en beställning från CD-wow. Där kostade cd:n 134 kr (fraktfritt) med den inräknade rabatten från rabattkod-sidan, och det är ju billigt och bra, men... Nackdelen är ju då att det tar 7-10 dagar innan jag får hem cd:n. Det suger ju, men jag ska ju vara lite ekonomisk så det är bara att vänta. "Den som väntar på något gott...".

tisdag, augusti 21, 2007

Besatt av klockor...

Hittade en diskret och fin väggklocka på rea hos Indiskan till mitt sovrum som jag var tvunngen att inhandla. Sedan är det ju det med klockan på morgonen. Ibland kan det ta 2 miuter för mig att göra mig iordning på toaletten och ibland tar det 30 minuter och jag vet aldrig vilket som är vilket. Så jag behöver en klocka i badrummet! Inhandla då en med en gigantisk sugpropp. Klockan som satt i var dock av en pisskvalite så jag inhandlade en annan liten klocka och satte in i sugproppen. Inte det snyggaste, men den fyller sitt syfte.

Sommarens hantverk!

För att hålla mig sysselsatt i denna regninga sommar så har jag byggt ett smyckesskrin. Kände att det nog skulle vara lättare att ha alla smycken på ett ställe, bättre än i fyra olika skrin. Så jag köpte den lilla byrån från IKEA och målade och pimpade den lite med stenar. På sidorna satte jag handtag jag hittat på en antikaffär, den måste ju vara flyttbar. Jag har även gjort avdelare inuti lådorna för att få fler fack. Jag har även målat en helkroppsspegel i samma färg för att komplettera skrinet. Är faktiskt rätt nöjd med resultatet, och det har varit en jättekul sysselsättning!

Tredje gången...!!!

Efter att jag på fredageftermiddagen ägnat mig lite åt att leka turist i Stockholm (det blev ju inget sådant när jag bodde i närheten) så bar det av till Gröna Lund. Nu tror ni kanske att jag åkte en massa karuseller, men nej sådant gör inte jag (jag kan ju inte ens åka x2000 utan att må illa), jag var där för att se THE ARK!! Såklart så var de ju jättebra!!! Först så sa jag faktiskt till min väninna att vi inte behövde gå, jag hade ju redan sett dem två gånger och ville var snäll, men då visade det sig att hon verkligen ville gå så jag kunde ju offra mig... ;)
Och på fredag spelar de ju på Malmö festivalen, så det lär ju bli en fjärde gång också. När börjar man bli betraktad som en "stalker"...

torsdag, augusti 16, 2007

Nu bär det av!

Ja i morgon bitti så bär det av för en helg i Hufvudstaden! Det ska bli mycket kul att träffa polarna och få lite shopping (förhopningsvis mest bara fönstershopping...).
Jag har gett upp veckomålen denna vecka, speciellt efter att ha varit på dagstur till Tyskland idag och ätit bla friterad mat så känner jag mig inte så nyttig. Jag ska dock verkligen försöka att vara nyttig i Stockolm, och det tror jag att jag kommer klara av.
Ha en bra helg!

onsdag, augusti 15, 2007

Usch!

Jag har en dålig egenskap, bland många, att skjuta upp sådant som jag tycker är tråkigt... Jag har lovat att läsa och sammanfatta 70 sidor packad facklitteratur på engelska, i ett ämne jag absolut inte har något intresse av. Och detta ska vara klart till imorgon kväll. Och jag får tillägga att jag ska på tur till Tyskland imorgon... Samt att jag inte har börjat ännu; behöver jag säga att det kommer bli en lång tråkig natt... :(

Ja vad ska jag säga...

Om man har läst det förra inlägget så tror man ju nu att jag verkligen ska skärpa mig nu, men men... Jag passade min systerdotter idag, och vi har alltid kul och hittar på olika saker att göra. Så idag efter 20 omgångar 31, hennes favorit kortspel, så tänkte jag att vi kunde baka chokladbollar. Det var ju inte så länge sedan vi åt lunch och jag var ju inte så sugen, så jag skulle nog kunna motstå att smaka... Jag säger bara hahahahahahaha, såklart så åt jag ju både en och två chokladbollar. Smart nog så skickade jag i alla fall med de som blev över hem med systerdottern, till hennes stora glädje.
Jag fortsätter att kämpa på, snart är jag ju tillbaka till de normala rutinerna. Ja i alla fall om sådär en till två veckor.

tisdag, augusti 14, 2007

Redan åt skogen...

Har efter bara två dagar sedan mitt veckomål sattes upp brutit det... Och som ni nog misstänkte så har jag ätit en kaka, en kanelsnäcka. Är på besök hos mina föräldrar, och där är det helt omöjligt att motstå en kaka till kaffet. Dålig ursäkt jag vet, men sanningen. Känner att när jag kommer tillbaka till mina vanliga rutiner kommer det bli mycket lättare, men det betyder inte att jag inte ska kämpa redan nu för det ska jag. Så nu är det nya tag (för den miljonte gången) och fortsätta kämpa!!

söndag, augusti 12, 2007

Veckoredovisning.

Veckan som har gått har varit mycket bra motionsmässigt. Jag har sprungit 5 km tre gånger, simmat 1500m och powerwalkat 5 gånger a' 90-110 minuter. Matmässigt har det inte varit lika bra med dock... Jag har, och jag vet det låter hemskt, ätit 1-2 kakor varje dag denna vecka... Jag har även ätit en rad marabou-choklad och två glassar. Detta är ju verkligen inte mat som man äter när man ska gå ner i vikt... Så nu är det verkligen skärpning, så jag får starta med veckomål igen. Denna veckas veckomål är:
  • [0/7] Inget godis
  • [0/7] Inga kakor
  • [0/7] Frukt & grönt varje dag
Veckomålen gäller bara maten för det är ju den jag har haft problem med. Jag får dock säga att jag ska till Stockholm i helgen och då får jag se hur det går. Jag ska försöka stå emot, men jag vill ju inte vara tråkig...

Ja ja...

Jag borde inte säga mer att jag inte ska göra fler inköp, för det kommer jag antagligen göra ändå...
I alla fall; i väntan på att pengarna ska fyllas på i plånboken så jag kan inhandla en Mulberry-väska så shoppade jag denna väska på Åhlens. Det är en perfekt vardagsväska där jag får plats med mycket, samt att det finns många fack till alla olika grejer jag släppar med mig varje dag! Snart så har jag allt som behövs för min jobbstart, eller kanske behöver jag mer...

lördag, augusti 11, 2007

Sommarens mest jobbiga...

Efter att ha skrivit om sommarens äckligaste måste jag nu skriva om sommarens mest jobbiga nämligen; myggorna! Det är så jobbigt att ständigt gå omkring och klia sig över hela kroppen... Mest stucken blir jag i skogen där jag springer. De är ihärdiga varelser myggorna! Tydligen så smakar jag bra vid skinkorna och låren... för där sticker de mig mest, igenom byxorna. Hade det inte varit enklare att sticka mig på mina bara armar?... Till råga på allt så är jag känslig för myggstick, så jag får myggstick som är större än en femkrona varje gång. Jag överlever utan större men, men sååååå jobbigt! Vaknade inatt av att jag låg och kliade på ett stick på foten... :(

Insikt!

Frida skrev i en kommentar att hon insett igår när hon åt godis att det inte var så gott som hon förväntade sig. Och detta har hon ju helt rätt i! Härom veckan köpte jag en påse lösgodis, för jag var sååååååå sugen. Men när jag väl började äta så var det ju inte alls så gott... Detta måste jag komma ihåg till nästa gång jag blir sugen!!!!!!!

Stolt eller idioti??!!!

Jag gjorde det! Jag trotsade värmen och begav mig ut och sprang 5 km klockan tre. Vet egentligen inte om det var bra gjort eller om jag måste få mitt huvud undersökt... Det var VARMT, men det är ändå skönt att jag fick det gjort! Jag mår bäst om jag håller mig till för bestämda planer, och jag skulle ju springa var tredje dag!

Vilken mardröm!

Var inne hos Linda K och hittade "Vem kändisdejtar du?". Detta kunde ju vara kul tänkte jag och såg lite dreglande på Fredrik Ljungberg. Så märk min förskräckelse när jag fick Mikael Persbrandt, jag gillar ju verkligen inte honom...

Oh nej...

Har sovit lite för länge idag... Detta innebär att jag inte är så sugen att ge mig ut och springa nu (det är ju dags idag) när det är så varmt ute... Men det är ju molningt, så kanske jag borde ge mig ut ändå och svettas och inte vara en sådan mes. What to do, what to do??

torsdag, augusti 09, 2007

Nytt inköp!

Det blev en liten snabbis nere på stan idag, och såklart så hittade jag något... Har ett tag kollat lite på skinnjackor, så när jag såg denna underbara röda jacka så var jag helt såld. Har faktiskt inte alls råd, men det kunde inte hjälpas, när man måste så måste man!... Den luktar sååå gott! Det är nästan så att jag vill att det ska bli höst snart så jag kan använda den, men nej det får vara sommar lite till jag kan vänta.

tisdag, augusti 07, 2007

Ytterligare en dag vid poolen!

Imorse tyckte vi att det kanske var lite kallare än det hade varit igår, så vi bestämde att det fick bli Nybrostrandsbadet idag igen. Och det är ju helt okej, det är ju en dag i solen! Vi hade dock fel för det blev en dag som nog t.o.m var varmare än igår, så skönt! Jag började med att simma 1000 m så att jag sedan kunde ta det lugnt resten av dagen, mycket skönt! Sedan så har jag även nu ikväll varit ute på en en timme och tjugo minuters powerwalk! Har dock inte blivit så mycket bättre när det gäller kakätandet... Hmm jag vet jag måste skärpa mig!

måndag, augusti 06, 2007

En dag vid poolen!

Jag gick upp vid åtta och körde ut och sprang 5 km. Det börjar kännas mycket bättre nu igen så snart kan jag nog öka distansen. Sedan så bar det av till Nybrostrandsbadet för en dag i solen. Jag motionsimmade 500 m, det var meningen att det skulle bli 1000 m men men. Jag känner mig nöjd med dagens motion, och så har jag ju även fått lite färg på kroppen. :) Imorgon är det dock stranden som gäller, får ju passa på de två dagarna denna sommar som det är fint väder.

Klick & beställ!

Har precis klickat hem lite kläder från H&M! Det blev en turkos polotröja, en huvjacka och byxor i velour all mysa hemma i. På köpet fick jag då en svart kofta och ett svart och grått linne. Känner att detta kommer vara mycket bra nu när jag ska börja jobba; en tröja och ett linne- koftset till jobbet samt en mysdress när jag kommer hem och är helt slut! :)

söndag, augusti 05, 2007

Tidig morgon...

Imorgon måste jag gå upp "tidigt" om jag ska hinna ut och springa innan det är dags att åka och bada... Måste ju passa på att sola och bada när nu vädret äntligen är fint. Men jag skulle ju ut och springa var tredje dag, så det är bara att ställa klockan, gäsp blir redan trött.
Var förresten ute på en en och en halv timmes powerwalk idag.
Tror knappt att jag säger det, men måtte jag få mens snart så jag slipper att vara besatt och tänka på mat hela tiden...

lördag, augusti 04, 2007

Funderare...

Har helt otippat haft en lite "religiös" funderare... Kvinnor blir straffade med en smärtsam barnafödsel pga Evas synd. Men efter detta straffet så blir ju resultatet en liten baby att glädjas av. Så hur ligger det till med PMS? Är det också ett straff för Evas synd? Borde inte män ha PMS istället, det passar ju Adams synd bättre! Jag menar Adam blev sugen att äta kunskapensäpple efter att Eva hade gjort det. Och PMS är ju en vecka att vara sugen och äta det förbjudna som andra människor göra...

Som ni nog gissar nu så har jag världens PMS och är så sugen på något onyttigt. Kan inte säga precis vad jag vill ha, men onyttigt ska det vara... Klockan är snart halv tio så det är försent att gå till affären, tack god Gud för det. Nu är det bara att hålla sig från att börja baka eller något sådant crazy nu på kvällen. Förhoppningsvis är det bättre imorgon...

Återbesök hos VV...

Ja då har jag varit på Vikt Väktarna... Och som jag trodde så hade jag ju gått upp, närmare bestämt 1,7 kg. Den totala viktnedgång är nu 19,3 kg. Jag ska väl vara glad att jag inte hade gått upp 3 kg, så som jag har porkat i mig i juli månad och inte tränat, men det är ju tråkigt att vara under 20 kg stäcket... Mitt 9 oktober-delmål som innebar att jag skulle ha gått ner 10 kg till den 9 oktober, alltså totalt 30,6 kg, kommer inte att fungera. Jag definierar därför om målet till 5 kg, alltså den totala viktnedgången ska den 9 oktober vara 25,6 kg. Jag har alltså 6,3 kg kvar till mitt 9 oktober-delmål. Så nu är det bara att kämpa på, inga fler kakor Cecilia!!!!!

fredag, augusti 03, 2007

En gång ingen gång, två gånger...

Ja nu är jag nog tillbaka rejält i motionsspåret. Första gången räknas ju inte för det kan ju vara en engångs företelse, men nu när den andra gången är avklarad så känns det mycket bra. Ska springa var tredje dag nu, det känns bra och lagom.
Imorgon är det dags för VV... Redan klockan 9.00, så jag får hoppas jag inte försover mig. Nu är det bara att se hur många kilo jag har gått upp under sommaren, hoppas inte mer än tre...

torsdag, augusti 02, 2007

Tröstshopping!

Gick ner till stan (powerwalking) för att inhandla den tröjan jag blev förälskad i förra veckan från Sisters. Bestämde mig då att om den fanns kvar om en vecka (idag alltså) så skulle jag få köpa den. Måste ju vara riktigt säker med tanke på att det inte är så fett i plånboken just nu, så jag måste ju välja ut det jag verkligen vill ha. I alla fall så gick jag in på Sister, hade på mig rätt linne under, och prövade tröjan och den var inte alls så snygg som jag kom ihåg... :( Så jag gick ledsen och tomhänt därifrån och råkade "ramla" in i en skoaffär... Hittade där ett par rosa Conversekopior på rea för endast 138 kr (som hittat). Jag har tittat på sådana innan, men inte köpt dem. Fast nu lite besviken och i behov av tröstshopping så slog jag till. De är söta och jag är säker på att jag kommer få användning av dem, när jag tänker efter så äger jag endast ett annat rosa par skor så jag behövde verkligen dessa... ;)

Inspiration och hjälp!

Fick idag följande inspirationsemail av IFORMs-prenumerationsservice. Jag tyckte det var så bra lösning på något jag har problem med, så jag ville dela med mig med det till er:

Bli av med dina gamla vanor!

Ibland känns det kanske som om du vid vissa tidpunkter på dagen bara måste ha något att äta. Förmiddag, sen eftermiddag och framåt kvällen är populära matvrakstider. Om du verkligen är hungrig är det naturligtvis inget fel med ett mellanmål. Men om "hungrig" beror på ren och skär (o)vana, kan du kanske fundera på vad du kan ersätta maten med.
När du tar bort något du inte vill ha får du ersätta det med något annat, annars uppstår det ett "hål" och en saknad. Man kan inte bara eliminera en årslång vana utan att komma med något bättre. Oavsett vad du väljer får det gärna vara ett stöd på vägen mot en slankare framtid, då du mår bra och är nöjd med din kropp.
Du kan plocka idéer från den här listan - och skriva din egen så att den blir personlig. Meningen är att vänja medvetandet vid att fokusera på något annat än mat:
  • Slut ögonen, ta ett djupt andetag och slappna av.
  • Gör något som är fysiskt stimulerande och skönt, som t ex att sträcka ut dig eller gå en promenad.
  • Använd tre minuter till att fantisera om något som du verkligen skulle njuta av att göra.
  • Föreställ dig att du är frisk och slank. Gör bilden större, ljusare och låt den komma närmare.
  • Fråga den del av dig själv som vill äta vilka andra mer positiva val du skulle kunna träffa som skulle tillfredsställa det behovet just nu.
  • Tänk på hur mycket det skulle glädja den person som du tycker om och som stöttar dig i din strävan att gå ner i vikt, när du talar om för vederbörande att du inte har ätit något överflödigt i dag.
  • Tänk på en annan vana som du har lyckats förändra. Tänk på hur du gjorde då och hur bra du kommer att må om du också ändrar dina matvanor.
  • Föreställ dig hur mycket det skulle överraska de människor som har kritiserat dig och tvivlat på dig när de ser eller hör att du har landat på din maturliga vikt.
  • Spela lite musik som du tycker om eller titta i en fin bok med vackra bilder.
  • Fantisera om vad du ska köpa för de pengar du sparar genom att köpa mindre mat/kakor/godis.
  • Drick ett glas vatten - och smaka ordentligt på det.
  • Föreställ dig att du kan göra något riktigt trevligt som du kan genomföra tack vare att du har återvunnit din naturliga vikt.
Tänk på minst tre saker du skulle kunna göra i stället för att äta, som inte skulle störa det du gör för tillfället.

onsdag, augusti 01, 2007

Så skönt!

Efter en timme i badet med ansiktsmask, hårinpackning m.m. kändes min kropp så skön! Jag var dock helt klubbad så trött jag var... Men jag kan stolt säga, trots enorm trötthet, så kom jag ut på en 75 minuter lång promenad!
Förresten så ömmar musklerna lite mindre nu, jag känner mig så bra nu! :)

Bäst klädd!

Moneybrother är vald till Sveriges bäst klädde, och jag kan bara hålla med. Jag gillar starkt hans still och hans musik också för den delen. Så synd att jag missar hans Parkturne nu i sommar. :( Längtar till hans nya album som ska komma ihöst! :)

Ont i kroppen

Jag känner idag av att gårdagens löpning var den första efter ett långt uppehåll... Jag har en väldig träningsvärk ända från skulderbladen ner i låren, konstigt nog känner jag inget i vaderna. Så idag får det endast bli en promenad ikväll.
Ska nog unna mig ett minihemmaspa idag! Här finns ju en jacuzzi som jag kan låta musklerna slappna av i med någon skön badolja. Samtidigt får det bli en intensivhårinpackning, ansiktsmask, bodyscrub och en pedikyr. Är det något jag missar?